На Миколаївщині презентували проєкт Кінбурн ЕкоХаб

В м. Очаків Миколаївської області, 2 грудня, відбулась презентація проєкту Кінбурн ЕкоХаб від ГО Кінбурн, який реалізується в межах Ініціативи з розвитку екологічної політики й адвокації в Україні, що здійснюється Міжнародним фондом “Відродження” за фінансової підтримки Швеції.

Про це повідомляють організатори.

Кінбурн Екохаб-майданчик для пошуку шляхів відновлення природних ресурсів Очаківської та Куцурубської ТГ. В рамках презентації експерти проєкту зазначили мету та цілі ЕкоХабу, представили команду та обговорили його реалізацію з представниками громади Куцурубського та Очаківської ТГ Миколаївської області.

В ході дискусії, яка через загрозу обстрілу була продовжена в укритті, визначили основні питання, які цікавлять громаду, обговорили проблемні моменти, а також шляхи відновлення природно-заповідного фонду Північного Причорномор'я.

"Також звертаємось до Вас з проханням долучитися до Кінбурн ЕкоХабу та оцінити стан довкілля й пріоритетні для вирішення проблеми Північного Причорномор'я, заповнивши форму за посиланням https://forms.gle/cwccPkXTpDWZSEmr7", - йде мова у повідомленні.

В планах на найближчий час проведення семінарів для громади, молоді, дітей з метою підвищення інформативності, екосвідомості й пошуку оптимальних шляхів відновлення природних ресурсів.