На Миколаївщині необережність при експлуатації конвектора призвела до загибелі чоловіка

21 грудня від співробітників поліції на спецлінію 101 надійшло повідомлення про те, що по вул. Широкій с. Висунськ Березнегуватської територіальної громади сталась надзвичайна подія. Як пояснили фахівці, в помешканні стався спалах газоповітряної суміші, на місці виявлено тіло загиблого чоловіка 1966 р.н. Пожежі в оселі не зафіксовано.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

При з'ясуванні обставин інспекторами Баштанського районного управління Головного управління ДСНС України у Миколаївській області встановлено, що осередок спалаху знаходився у місці встановленого конвектора. Тож, ймовірно, трагедія сталась через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації побутових газових приладів, а саме ремонту/обслуговування конвектора, що призвело до спалаху.

Рятувальники Миколаївщини звертаються до громадян: не намагайтесь самостійно встановлювати або ремонтувати прилади опалення — довірте це професіоналам. Найменша необачність чи необережність може призвести до трагедії. Те ж саме стосується вибору приладу — купуйте лише у спеціалізованих магазинах, довіряйте сертифікованим товарам.