«Шлях Милості»: для діточок Воскресенської громади влаштували свято Миколая

Не дивлячись на війну, діти чекали на своє чудо, і чудо для них таки сталося. Всупереч обставинам, Гуманітарний пункт «Воскресеньське» не зрадив своїм традиціям у День Святого Миколая – Чудотворця.

Про це повідомляє Шлях Милості Миколаїв.

Вже більше 10 років Воскресеньська Громада за ініціативи Віктора Смірнова проводить свято Миколая для дітлахів. І цього року не було виключення. Навпаки до створення «дитячого свята» долучилася Гуманітарна Місія «Шлях Милості Миколаєва», завдяки їм та мережі супермаркетів Aldi, дітки отримали окрім подарунків по плитці Швейцарського шоколаду. Така ідея з'явилася у одного з учасників місії Гончаренко Андрія.

Більше 100 дітей прийняли участь у конкурсі тематичних поробок, розповідали віршики та фотографувалися зі Святим Миколаєм.

«І не дивлячись на тяжкі часи, добро та атмосфера свята все одно присутні у настрої людей, тому що всупереч відсутності нормального режиму заробітку, люди погоджуються безкоштовно допомагати заради добра, заради милосердя, заради любові. Чудо в яке вони так вірять сталося і ще раз нам нагадало, що Кожен Може роботи Добро!», - йде мова у повідомленні.

Так завдяки Волонтерам Гум.Пункту «Воскресеньське», Віктору Смірнову, Гуманітарній Місії "Шлях Милості Миколаєва", фотографу Севаст'янову Юрію, перевізнику Тетяні Гаммі відбулося свято для дітей.