П’ять обленерго, які долучилися до заживлення деокупованих територій Миколаївщини, нагороджено відзнаками та подарунками

Миколаївська область – серед лідерів за темпами відновлення електричних мереж, пошкоджених внаслідок активних бойових дій та окупації. Стало можливим це, зокрема, завдяки своєчасній та професійній допомозі колег АТ «Миколаївобленерго».

Одразу п’ять обленерго відгукнулися на прохання долучитися до відновлювальних робіт. Спільними зусиллями та з залученням гуманітарної допомоги на заживлення всіх звільнених від окупантів населених пунктів пішло трохи більш як чотири місяці.

Про це повідомляє Миколаївобленерго.

Весь цей час позмінно на Миколаївщині працювали бригади ПАТ Черкасиобленерго, Львівобленерго, ВАТ «Тернопільобленерго», Прикарпаттяобленерго та АТ «Хмельницькобленерго». Вони робили все можливе аби встигнути зробити якомога більше.

Раніше, до Дня енергетика, АТ «Миколаївобленерго» вже вручили Подяки Товариства бригадам, які самовіддано працювали над заживленням звільнених населених пунктів.

А зараз доповнили їх тематичними подарунками. Кожній бригаді, яка допомагала Миколаївській області, дістався туристичний газовий комплект з усім необхідним приладдям.

Вручити презенти видалася нагода днями, після підписання начальником Миколаївської обласної військової адміністрації Віталієм Кімом розпорядження про нагородження керівників обленерго Почесними відзнаками «Святий Миколай Чудотворець» III ступеню, які організували необхідну нам допомогу у найкоротший термін та в умовах воєнного стану.

Передав адресатам заслужені нагороди та подарунки в. о. генерального директора АТ «Миколаївобленерго» Вадим Данилків. Заразом ще раз подякував колегам за небайдужість та підтримку, що вчергове підтвердила нашу згуртованість та готовність всіма силами протистояти ворогу.