Миколаївських гвардійців нагородили на честь Дня військ зв’язку

8 серпня в Україні відзначається професійне свято воїнів-зв’язківців. Зв’язок — це обізнаність, це швидкість передачі розвідувальних даних та наказів командування, це оперативність і точність роботи, надійна комунікація і зв'язок між військовими підрозділами, ефективна робота на полі бою, зв’язок - запорука вдалого виконання бойових завдань.

З нагоди святкування Дня військ зв’язку, гвардійців 19 Миколаївського полку охорони громадського порядку Південного ОТО НГУ, було нагороджено начальником Південного Одеського територіального управління НГУ та командиром військової частини полковником Сергієм Вакуленко.

«Шановні військовослужбовці, вітаю вас із професійним святом - Днем військ зв’язку. Під час війни неможливо переоцінити заслуги зв'язківців. Саме ви передаєте найважливішу інформацію безпечними каналами, від вас залежить, щоб вона швидко потрапила в надійні руки. Бажаю вам безперебійного зв'язку! Незламності духу, наполегливості й мужності у боротьбі за нашу Перемогу! Бажаю усім вам і вашим рідним міцного здоров’я, родинного щастя та добробуту», - привітав воїнів-зв’язківців, командир полковник Сергій Вакуленко.

Завдання, які ставляться перед військовослужбовцями сьогодні, відповідальні та складні, і вимагають високого професіоналізму, організованості та дисципліни. На плечах зв'язківців лежать обов'язки щодо налагодження каналів комунікації та своєчасної передачі інформації на місця. Саме від їх оперативності багато в чому залежить успіх тієї чи іншої військової операції.