Миколаївські гвардійці відзначили 10-ту річницю з Дня створення Національної гвардії України

Військовослужбовці 19-го Миколаївського полку охорони громадського порядку Національної гвардії України приймали вітання з нагоди 10-ї річниці заснування Національної гвардії України.

До особового складу звернувся командир військової частини 3039 полковник Сергій Вакуленко:

«У цей святковий день ми пишаємося кожним гвардійцем. Своєю щоденною службою ви доводите, що здатні захистити державу і прийти на допомогу нашим громадянам. Також, хотілось би подякувати за підтримку усім ветеранам, волонтерам, членам сімей військовослужбовців. А особовому складу побажати професійної наснаги, вагомих здобутків, невичерпної енергії. Вам та вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добробуту і благополуччя».

Кращі військовослужбовці були заохочені подяками, почесними грамотами та нагородами від командування, керівництва області та міста, а також Головного управління Національної поліції в Миколаївській області.

Військовий священник (капелан) провів молебень за полеглими військовослужбовцями, які поклали своє життя за незалежність та свободу України.

Військовослужбовці 19-го Миколаївського полку охорони громадського порядку НГУ кожного дня докладають безліч зусиль заради спокою громадян та гідно несуть бойову службу, аби підтримувати правопорядок у рідному місті і спокій рідної держави.