Миколаївський губернатор Савченко особисто проїхав по дорогам області: «Проїхати неможливо!»

Миколаївський губернатор Савченко особисто проїхав по дорогам області: «Проїхати неможливо!»

Голова Миколаївської облдержадміністрації особисто пересвідчився у відсутності доріг на Миколаївщині і, зокрема, у Врадіївщині. Про це він повідомив під час робочої зустрічі з громадою у Врадіївській райгосадміністрації 23 березня.

«Я приїхав — проїхати неможливо. Навіть на моїй машині неможливо проїхати», - зазначив голова адміністрації.

Сергій Ткачук

На зустрічі з громадою був також присутній керівник Служби автомобільних доріг в Миколаївській області Сергій Ткачук, який повідомив про найближчі плани служби щодо ямкового ремонту доріг. З його доповіді стало відомо, що додадкових надходжень на ремонт, окрім вже виділенних коштів, служба поки що не отримає. Не дуже втішний прогноз повідомив і сам голова адміністрації.

«Ми повині отримати міліард двісті — про які я казав ще у минулому році, але, нажаль, сьогодні грошей немає. Тому будемо чекати по митному експерименту і по решті. Але ми не сидимо на місці. Ми проекти зробили, ви проекти зробили, обласна рада гроші надала. Проводьте тендера, щоб гроші прийшли і ми їх одразу засвоїли», - сказав Олексій Савченко.

На останок голова ОДА порадив місцевим органам самоврядування самим вирішувати куди вкладати виділені кошти: у ямковий ремонт по всьому району чи більш-менш відремонтувати якийсь конкретний напрямок.