Обстріл казарми: у Миколаєві вшанували пам'ять загиблих військовослужбовців

Обстріл казарми: у Миколаєві вшанували пам'ять загиблих військовослужбовців

На місце зруйнованої рік тому російською ракетою казарми, в одній із військових частин Миколаєва, приїхали рідні загиблих військовослужбовців. Люди принесли квіти, прапори України, лампадки.

Про це повідомляє Суспільне.

Колона автівок із рідними тих, хто загинув 18-го березня 2022 року, приїхала з Одеси. Батьки, дружини, діти, друзі пройшли до місця, де розташовувалась казарма. Загалом зібралось 50 людей.

Люди принесли квіти, свічки, лампадки до місця, на якому була казарма, зруйнована російською ракетою.

Вшанувати памʼять загиблого сина, чоловіка, батька з Овідіополя приїхала сімʼя морського піхотинця Дмитра. Тато чоловіка Сергій говорить, в загибель не вірили до останнього. З 17 березня син не виходив на звʼязок.

"21-го я поїхав шукати його в частині, нічого мені не сказали, а подзвонили сказали, що є в списках загиблих. Я 21-го поїхав шукати в Миколаїв. Їздив по частинах, по госпіталях, шукав по лікарнях, думав, може живий, ну може живий. Ми поїхали, коли я зайшов, мені лікар каже, я оформив документи вашого сина", — розповів батько морського піхотинця.

"Дуже гарною був Діма людиною, доброю. Завжди посміхався, його посмішка досі перед очима, мене дуже любив, сина любив. Він за нас горою стояв, всім допомагав, завжди в усьому підтримував, із сином допомагав", — каже дружина загиблого Анна.

На місці, де була розташована казарма, після перемоги планують будівництво меморіалу памʼяті загиблих тут морських піхотинців, розповів заступник командира військової частини.