У Миколаєві пологовий будинок №1 отримав від «Ротарі» кувез для малюків

У Миколаєві пологовий будинок №1 отримав від «Ротарі» кувез для малюків

Порятунок життів маленьких українців важливий, але без спеціалізованої техніки це зробити важче. Усвідомлюючи це, спільнота «Ротарі» вирішила допомогти пологовому будинку №1 м. Миколаєва.

Про це повідомляє кореспондент СВІДОК.info.

Зокрема до лікувальної установи передали надсучасний мобільний кувез для новонароджених діток.

За словами директорки пологового будинку Дар’ї Герман, отримання такої техніки вкрай важливе та на часі.

«Ми вдячні медичній спільноті «Ротарі» та Ользі Палійчук за отримання такого важливого обладнання на час війни, як транспортного кувезу-інкубатора для немовлят. Це дуже важливо: під час військових дій, коли ми отримуємо багато жінок з передчасними пологами або тих, що народжують багатоплідну вагітність, народжуються немовлята, яких потрібно транспортувати до спеціалізованого виділення. Цей кувез дозволить зберегти немовлят в тих умовах, які для них будуть більш комфортні та більш сприятливі для адаптації в сучасних умовах», - підкреслила лікарка.

За словами паст-президента «Ротарі Клубу Миколаїв» Артема Ващиленка, техніку вдалося придбати за допомогою міжнародних партнерів.

«Даний кувез допоможе надавати більш якісний сервіс породіллям в Миколаївській області, транспортувати немовлят, які народилися поза пологовими будинком. Ми вдячні за можливість підтримувати таким чином миколаївську громаду всій медичній спільноті «Ротарі», компанії Fodack, та румуно-американськоі команди Dr Radu та «Ротарі Клуб» з Атланти», - сказав паст-президент «Ротарі Клуб Миколаїв» Артем Ващиленко.

Нагадаємо, що раніше пологовому будинку №1 «ротарійці» передали карету швидкої допомоги.

Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу за посиланням