У Миколаєві «облтепло» модернізує точки розливу очищеної води

У Миколаєві «облтепло» модернізує точки розливу очищеної води

Багато миколаївців вже оцінили зручність мережі точок розливу очищеної води від ОКП «Миколаївоблтеплоенерго». Локації розташовані майже у кожному районі міста на базі котелень. Наразі триває процес їх модернізації - на станціях встановлюють спеціальні автоматизовані роздатчики води.

Про це повідомив керівник ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» Микола Логвінов, передає кореспондент СВІДОК.info.

За його словами, в рамках підготовки до опалювального сезону для заповнення тепломереж якісною водою було пробурено понад чотири десятки свердловин, а для потреб містян облаштовано вже майже 79 точок видачі очищеної води, функціонування яких дозволяє закривати запити миколаївців, видаючи щодоби близько 1500 м3 води.

«Зараз готуються до запуску ще декілька точок зі станціями зворотного осмосу. Все робиться для того, щоб жителі міста Миколаєва могли отримувати якісну очищену воду», - зауважив він.

Наразі в точках розливу води встановлюються додаткові автоматизовані станції.

«10 установок зворотного осмосу придбало для нас місто. Інші системи ми отримали від донорів, зокрема від Королівства Данія. Їх монтаж проводиться коштом підприємства, або монтаж йде в комплексі з устаткуванням. Обслуговування проводиться повністю коштом підприємства», - сказав він.

До слова, вартість обслуговування вказаної мережі обходиться підприємству в 1 млн. гривень.

Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу за посиланням