Майбутнє міста: У Миколаєві запустили дискусійний майданчик

Майбутнє міста: У Миколаєві запустили дискусійний майданчик

«Соціальна згуртованість – запорука безпеки та дієвих процесів відновлення Миколаївської громади». Захід під такою назвою провели Центр навчання і освіти дорослих «Південь» та Агенція розвитку Миколаєва у партнерстві з цілою низкою міжнародних громадських організацій.  Він відбувся в режимі відкритого простору, а найбільш активні його учасники тепер увійдуть до робочої групи з громадської безпеки та відновлення при Миколаївській міській раді.

Більше про це повідомляє телеканал «МАРТ».

Проєкт «Розбудова мережі робочих груп з громадської безпеки та відновлення у громадах Миколаївської області» реалізує Центр навчання і освіти дорослих «Південь» за сприяння Програми розвитку ООН  та фінансової підтримки Уряду Данії. Партнером проєкту в нашому місті виступила  Агенція розвитку Миколаєва. Він стартував у червні  та продовжиться протягом року. На серпень вже заплановано навчання з проєктного менеджменту та комунікацій.

До участі запросили лідерів думок, представників різних вікових і цільових груп: влади, молоді, правоохоронних органів та бізнесу. Долучився до роботи і заступник міського голови Сергій Коренєв. Він зазначив, що питання безпеки є надважливим в сьогоднішніх умовах.

Завдяки формату відкритої студії захід пройшов максимально динамічно. Учасники розділилися на групи, напрацьовували рішення в рамках завчасно сформульованих завдань та презентували їх загалові. Презентації супроводжувалися дискусіями. Як результат — цікавий досвід та позитивні емоції.

Передбачається, що активні учасники та учасниці заходу тепер увійдуть до Робочої групи з громадської безпеки та відновлення при Миколаївській міській раді, аби на практиці реалізувати свої ідеї, плани та побажання.