У Миколаєві готуються до відновлення будинку на Адміральскій, що постраждав від обстрілів

У Миколаєві готуються до відновлення будинку на Адміральскій, що постраждав від обстрілів

Департамент житлово-комунального господарства м. Миколаєва продовжує працювати над відновленням житлових будинків, що постраждали від ворожих обстрілів. На черзі житловий будинок за адресою: вул. Адміральська, 21.

Про це повідомляє Департамент ЖКГ.

За затвердженою проєктною документацією, планують провести капітальний ремонт, який передбачатиме низку робіт.

Зокрема мова іде про відновлення перегородок, монтаж плит перекриття, зашивку балконів металопластом, монтаж металевих перил сходових клітин, відновлення швів плит перекриття, ремонт покрівлі, влаштування водостічної системи та інше.

"Такий ремонт має багато переваг для будинку та його мешканців: відновлення загального конструктивного стану допоможе усунути пошкодження, спричинені обстрілами, і забезпечить міцність та стійкість будівлі, створення належних умов для проживання мешканців є надзвичайно важливим аспектом ремонту. Це означає, що після завершення робіт жителі зможуть повернутись у свої домівки з комфортними та безпечними умовами для проживання. Окрім того, наголошуємо на комфортному та безпечному переміщенні пішоходів, міська влада покладається на дотримання вимог безпеки для всіх мешканців. Це сприяє забезпеченню безпечного простору навколо будинку, де пішоходи можуть вільно рухатись без ризику для життя", - йде мова у повідомленні.

Продовжуючи працювати над відновленням будівель, департамент робить все можливе для того, щоб якнайшвидше повернути людей до нормальних умов життя.

Всі зусилля спрямовані на відновлення та відродження міста, яке постраждало від ворожих обстрілів.