«Сонце зійде»: в Миколаєві пройшов ювілейний концерт відомої композиторки Тетяни Ярової

«Сонце зійде»: в Миколаєві пройшов ювілейний концерт відомої композиторки Тетяни Ярової

Відома миколаївська та українська композиторка Тетяна Ярова нещодавно відсвяткувала свій ювілей – 70 років. До цієї знаменної дати в концертній залі Миколаївського фахового коледжу культури і мистецтв пройшов ювілейний авторський концерт «Сонце зійде».

Про це повідомляє кореспондент СВІДОК.info.

Чарівне поєднання музики та слів створює неперевершені пісні, які надовго закарбовуються у душу. Багато з миколаївців чули пісні «Сонце встає», «Волонтер», «Нічний яхт – клуб» та інші, проте не всі знають, що їх автором є миколаївська композиторка Тетяна Ярова.

Тетяна Ярова - Заслужений діяч мистецтв України, член Спілки композиторів України. Вона виховала і підготувала багато майбутніх зірок, у тому числі всеукраїнських. Також вона є засновницею багаторічного телевізійного конкурсу молодих виконавців естрадної пісні «Обрій». Зауважимо, що у добірці композиторки понад 400 пісень різних жанрів.

Також вона нагороджена почесною грамотою Міністра оборони України Олексія Резнікова.

У ювілейному концерті взяли участь відомі творчі колективи і окремі виконавці закладів культури міста та області. Справжньою зіркою заходу стала Ольга Ярова-Степанюк, солістка зразково-показового оркестру ЗСУ (м. Київ). Провів концертну програму лауреат міжнародних конкурсів читців-декламаторів ім. Т.Шевченка Сергій Гололобов.

Саме у свій день народження Тетяна Ярова стала володаркою Почесної відзнаки «Зірка культури міста Миколаїв». Глядачі концерту стоя аплодували композиторці, тим самим віддаючи їх шану.