У Миколаєві відбувся святковий концерт до Дня Української Державності

У Миколаєві відбувся святковий концерт до Дня Української Державності

У п'ятницю, 28 липня, за підтримки управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради відбувся святковий концерт до Дня Української Державності.

Зі святом присутніх привітав перший заступник Миколаївського міського голови Віталій Луков:

«Нам ніби-то зараз не до свят, але є святі дні, про які ми не маємо право забувати. Я маю честь передати вам вітання та низький уклін від міського голови Олександра Сєнкевича за те, що ви у 2014 році не пустили сюди “руській мір”, за те, що ви разом зі Збройними Силами України у 2022-2023 році зупинили російську армаду, за те, що ви не місто бандитів, а місто героїв. Слава Україні! Слава Миколаєву!».

На імпровізованій сцені *8 причалу перед глядачами, яких зібралось чимало, виступали військовий оркестр 406 окремої артилерійської бригади імені генерал-хорунжого Олексія Алмазова Військово морських сил Збройних Сил України (начальник оркестру військовий диригент майор Віталій Мацюк), відомі у місті вокалістки та талановиті  студенти Миколаївського фахового коледжу культури і мистецтв.

Глядачі підспівували українським та закордонним хітам та гучними оплесками підтримували виконавців. А маленькі глядачі не могли всидіти на місці.