У Миколаєві під час благодійної акції вдалось прилаштувати 32 песиків та 17 кошенят

У Миколаєві під час благодійної акції вдалось прилаштувати 32 песиків та 17 кошенят

Благодійна акція з прилаштування покинутих тварин викликала у містян великий інтерес. У Каштановому сквері, де сьогодні, 6 серпня, пройшла чергова акція, дійсно було багатолюдно.

Гості сьогоднішнього заходу, організованого КП «Центру захисту тварин» та об’єднанням «Друзі поруч», змогли допомогти і подарувати нову домівку для кошенят, цуценят та дорослих собак.

Як розказала СВІДОК.info фахівчиня з питань комунікації підприємства Тетяна Фан, на виставку-прилаштування привезли як миколаївських тварин, так і врятованих котів та собак з Херсонщини.

«Люди підходять і обирають тварину. Далі вони йдуть до нашого реєстратора: заповнюють договір з паспортними даними. Сьогоднішні учасники акції майже всі вакциновані хоча б 1 раз або повністю, завдячуючи нашим донорам з Four Paws», - сказала вона.

На думку пані Тетяні, велика зацікавленість акцією - це результат зміни свідомості людей.

«Люди розуміють, що так можна врятувати життя тварин і таким чином тварин стане менше на вулиці. Ми докладаємо всіх зусиль для того, щоб згодом тварину стерилізували, щоб вони до нас приїжджали, стерилізували. Є просто тварини, котрих ми сюди не привозимо, тому що собаки нервують. Сюди ми беремо тварин, які більш-менш спокійно себе поводять. Але ті тварини, які є на КП, вони теж очікують на дім».

Всього за час акції вдалося прилаштувати 30 цуценят, 2 дорослих собак та 17 кошенят. Кожен малюк відправлявся до нової домівки з приданим: набором кормів, мисочкою, нашийником та іншими приємними дрібничками.

Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу за посиланням