У Миколаєві відкрили Офіс відновлення та розвитку міської громади

У Миколаєві відкрили Офіс відновлення та розвитку міської громади

Сьогодні, 6 листопада, у Миколаєві відкрили Офіс відновлення та розвитку міської громади. Про це повідомив міський голова Олександр Сєнкевич.
 
Офіс стане центром зосередження та реалізації усіх проектів відбудови, які будуть втілювати в нашому місті. Тут працюватимуть залучені експерти за різними напрямами, які будуть розробляти проекти відбудови, шукати для них фінансування та разом із підрозділами міської ради їх реалізовувати.
 
Відкрити Офіс відновлення у Миколаєві допомогла Програма розвитку ООН (UNDP) за підтримки урядів Данії та Швеції. Донори закупили техніку й меблі для робочих місць, також вони допомагають із залученням експертів. За місцевий кошт було зроблено ремонти приміщень Офісу.
- Надзвичайно радий, що момент відкриття Офісу із нашим містом розділили справжні друзі Миколаєва - Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Данія в Україні Олє Егберг Міккельсен та постійний представник Програми розвитку ООН в Україні Яко Сільє, - зазначив мер.
Відкриття такого простору - важлива подія для міста. Офіс відновлення дозволить комплексно підійти до розвитку та повоєнного відновлення Миколаєва.