Поліцейські Миколаївщини допомагали водіям під час негоди: буксирували авто, регулювали рух, пригощали гарячим чаєм

Поліцейські Миколаївщини допомагали водіям під час негоди: буксирували авто, регулювали рух, пригощали гарячим чаєм

Упродовж доби на території Миколаївської області спостерігалось налипання мокрого снігу, ожеледиця та сніговий накат, у результаті чого рух на автошляхах області став ускладненим. 

Для вантажних автомобілів та автобусів до ранку 9 січня діяло тимчасове обмеження для проїзду на ділянках автомобільних доріг загального користування державного значення. Таке рішення допомогло уникнути заторів та складнощів руху.

Правоохоронці слідкували за дорожньою обстановкою і безпекою та надавали допомогу водіям у кожному районі області. 

На Вознесенщині, Баштанщині, у Миколаївському районі екіпажі поліцейських секторів реагування патрульної поліції допомагали водіям відбуксирувати транспорті засоби, які стояли на узбіччі дороги, або які не могли продовжувати рух через ожеледицю. У Первомайському районі допомогли завести автомобіль та усунути технічні несправності. На місцях відстою транспортних засобів поліцейські пригощали водіїв чаєм. 

Громадян закликають бути пильними на дорозі, зважати на погодні умови, дотримуватись безпечної швидкості та дистанції, а також, за можливості, не виїжджати у негоду без потреби. У разі необхідності - звертайтесь на спецлінію 102.