Робити місто кращим щодня: у Миколаєві з професійним святом привітали працівників сфери житлово-комунального господарства

Робити місто кращим щодня: у Миколаєві з професійним святом привітали працівників сфери житлово-комунального господарства

У Миколаєві напередодні професійного свята вітали працівників сфери житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

І так нелегка щоденна робота цих людей стала значно важчою через повномасштабне вторгнення росії на територію України, в умовах якого живе вся країна. Саме героїчні робітники сфери ЖКГ піклуються про те, щоб, незважаючи на обстріли та щоденну небезпеку, в домівках містян було світло, тепло і вода. Щоб працював міський транспорт, вулиці були чистими, а безпритульні тварини знайшли новий дім. Крім того в умовах війни робітники відновлюють системи та мережі міста, а також пошкоджені будинки.

З професійним святом робітників житлово-комунального господарства привітав заступник міського голови Юрій Андрієнко. Він подякував за таку важливу справу, яку присутні в залі виконують щодня.

«Дякую, що ви є, що ми разом відстояли Миколаїв. Дякую, що наше місто-герой продовжує працювати та жити. Будьте всі здорові, з добробутом. І бажаю всім найскорішої перемоги», - звернувся віцемер до присутніх.

Він вручив сьогоднішнім винуватцям свята почесні грамоти Миколаївського міського голови.

З привітаннями на адресу миколаївських працівників також звернувся директор міського департаменту житлово-комунального господарства Дмитро Бездольний.

«Хочу подякувати за вашу щоденну працю, за те, що ви залишались на місцях весь цей складний час і самовіддано працювали. Бажаю вам щастя, здоров'я, любові і, звісно, миру. Я бажаю, щоб вашу працю частіше помічали та дякували за неї», - побажав він.

Бездольний також вручив працівникам ЖКГ грамоти за сумлінну працю.

Приємні слова колегам адресувала голова Миколаївської обласної організації профспілки працівників ЖКГ, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення Світлана Начинова.

«Вже втретє ми відзначаємо наше професійне свято в умовах війни. Ви завжди працюєте сумлінно і професійно, а наразі вам доводиться робити свою справу в складних умовах. Працювати, незважаючи на погоду, без вихідних і відпочинку, адже частина наших колег зараз захищає нашу землю на різних рубежах України. Але ви щоденно підтримуєте серцебиття нашого міста. Дуже вдячні вам за вашу роботу, низький вам уклін. Ви всі на своєму місці! Ми всі працюємо на одну мету — на нашу перемогу! Комунальники завжди могли об'єднуватись і вирішувати будь-які складності. Разом ми зробимо наш Миколаїв ще кращим, ніж він був до війни! Бажаю, щоб 2024 рік був для України переможним», - побажала вона.

Начинова також вручила відзнаки за активну роботу в профспілці із захисту інтересів працівників сфери ЖКГ.