На Миколаївщині 13 квітня оголошено днем жалоби за загиблими внаслідок ворожого обстрілу

На Миколаївщині 13 квітня оголошено днем жалоби за загиблими внаслідок ворожого обстрілу

13 квітня у Миколаївській області оголошено Днем жалоби за загиблими внаслідок російської ракетної атаки по місту Миколаєву. Про це повідомили в ОВА.

Зазначається, що з метою вшанування пам’яті жертв російської ракетної атаки у День жалоби на всій території області приспустять Державний Прапор України на будинках і спорудах органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

Керівникам підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності рекомендовано скасувати проведення концертно- розважальних заходів.

Керівникам телерадіокомпаній запропоновано внести зміни до теле- і радіопередач.

Відповідне розпорядження від 12.04.2024 №128-р підписав виконувач функцій і повноважень начальника Миколаївської обласної військової адміністрації, перший заступник начальника обласної військової адміністрації Георгій Решетілов.

Нагадаємо, вдень 11 квітня російські окупанти ударили ракетою по Миколаєву. Внаслідок цього загинули чотири людини, серед них 18-річний хлопець. Шестеро постраждали. Наступного дня в лікарні помер ще один чоловік 37 років.