«Позбутися комплексу меншовартості»: до Дня незалежності в Миколаєві презентували книгу і вручили нагороди

«Позбутися комплексу меншовартості»: до Дня незалежності в Миколаєві презентували книгу і вручили нагороди

У середу, 23 серпня, відбулися обласні урочисті збори присвячені Дню Державного прапора України та 26-й річниці незалежності України. Про це повідомила прес-служба ОДА.

В Миколаївському академічному українському театрі з нагоди свята зібралися керівництво області та міста Миколаєва, депутати, представники релігійних конфесій, військовослужбовці, рідні та близькі загиблих Героїв АТО, делегації з районів та міст, з ОТГ Миколаївської області.

«Сьогодні я з відкритою душею і серцем стою біля вас, дивлюся у ваші очі. Я намагаюся зробити для Миколаївщини те, що довгі роки не бачили і не чули багато миколаївців», - звернувся до присутніх голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко.

Очільник області акцентував, що громадяни України зобов’язані пишатися та берегти державні символи. «Ми повинні докласти максимум зусиль, щоб кожен позбувся комплексу меншовартості, пишався державними  символами – Прапором, Гербом та Гімном, мовою і Конституцією. Саме тоді ми не вагаючись зможемо стати на захист сім'ї, дому та країни», - зазначив Олексій Савченко.

Голова облдержадміністрації презентував книгу, присвячену пам’яті загиблих в АТО воїнів Миколаївщини. Олексій Савченко вказав, що видання «ВОЇНИ СВІТЛА МИКОЛАЇВЩИНИ» містить дані про всіх Героїв АТО Миколаївської області, які віддали своє життя за мир у державі.

У ході урочистостей Олексій Савченко відзначив Подяками облдержадміністрації матерів та дружин загиблих воїнів АТО. А також кращих держслужбовців.

Святковий концерт присутнім подарували артисти Миколаївського академічного українського театру драми та музичної комедії.