Ще раз про «Безсмертний полк», «афганців» та поліцію

Як ми і домовлялись напередодні, частина хлопців займалась патрульними справами, ми знаємо багатьох в обличчя, навіть сірих кардиналів, тож домовленість з поліцією така, ми показуємо-вони працюють і враховуючи всі помилки минулого року, в нас це нормально виходило в більшості випадків і дійсно вилучались стрічки, дійсно затримувались ідентифіковані нами особи.

Сам "Бессмертный полк" тричі робив проходи, навіть не уявляв що, комуністи Свинарчук та Матвєєв, підуть під червоно чорними прапорами- оце так примирення!) Кожного разу "полк" збирався знову і знов, намагаючись виправити картинку, проте марно, перший план займали бійці повстанськоїї армії, серед прапорів були лише національні та УПА, стрічки лише на деяких портретах.

Тепер інцидент з афганцями, як писав вище самі стрічки ми не вилучали, на прохання поліціїї підводили їх самих, чесно кажучи з боку афганців провокацій не чекав от взагалі, минулорік не було ні стрічок, ні чого зайвого, що могло б викликати якісь провокації, тому помітивши їх в колоні наш хлопець без зайвої думки пішов попросити прибрати, так як поліцейський зробити це не зміг! У відповідь отримав з балончику, трошки поштовхались, вбігає поліція, яка бачила хто розпочав те що в Новості Н, ті кого занадто їб*ть в очі, виставили бійкою, пакують та відтісняють НАС! Соловей і ко вирішивши що настав зоряний час, бризкають балонами далі та ми в оточені і наміру бити не мали, якби мали прийшли б на збір та накрили, або ж в якомусь більш тихому місці, тим паче що їхню локацію ми знали. Отож своїх заспокоїли, мета ж "Бессмертный полк", йдемо в бік центрального проспекту, в цей час як дізнаємось потім, Соловей та "Вимпел ЮГ" накривають 3 атошників, топчуть червоно чорний та жовто блакитні прапори, АТОшники ці, не э представниками АЗОВу та на молодь взагалі не схожі (як повідомляли праворадикальна молодь) , це так для преси. Побитим виявився Артем Щогла, журналіст, який показав корочку преси і коли підіймав її з асфальту зі спини отримав ногою в обличчя, дізнавшись про інцидент інші атошники та ми повернулись назад, втім "афганців" вже не було, кашу їсти в Парк Перемоги вони також потім чомусь не прийшли.

Трохи по "Вимпел ЮГ" афганців там всього двоє, всі інші відставні мусора та кАзачество, яке активно приймало участь в проросійських мітингах в 14му році, представники якого воювали в лнр та зажмурились на сході, ще в 10-11 році були організаторами тематичних зустрічей для православної молоді "Ренесанс имперского духа" на які з РФ приїжджав Андрій Кочергін та вчив попів та кАзаків поводженню зі зброєю та рукопашному бою. Це такі ось організації претендують на фінансування з держ. бюджету! За атовців звичайно відповідь буде, не сумнівайтесь. Сама ж спілка Солов'я вже досить відома в широких колах та сумнівів нема, в цілому як і нема конфліктів між АТОшниками та Афганцями з деякими з яких ми тісно співпрацюємо та яких поважаємо!

Ще з цікавого.. бачили Грєбня (Нєвенчаного) ну сказали йому хто він , реакції нуль, сміливий тільки в інтернеті).

Окрім випадку з афганцями, все пройшло добре, краще ніж по всій країні. З висновку власного скажу так 9 травня треба робити буднім днем, звичайно з вшануванням пам'яті, ті хто не заради шоу- вшанують, а поки ми називаємо це днем скорботи та продовжуємо поїти ветеранів, які до тієї війни мають відношення таке саме як і я, совок буде продовжуватись!