У Первомайську в результаті ДТП водій мопеду отримав тілесні ушкодження

21 вересня близько 19:40 на вулиці Кам’яномостівській у м.Первомайськ, неподалік центрального в’їзду до міського кладовища, зіткнулися легковий автомобіль «ВАЗ-217034Пріора» та мопед «Вайпер» під керуванням відповідно 26-ти та 29-ти річних місцевих мешканців.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій мопеду отримав тілесні ушкодження та у тяжкому стані був доставлений до реанімаційного відділення міської лікарні, де медики надали йому першу невідкладну допомогу. Водій автомобіля не травмувався.

Слідчими Первомайського відділу поліції ГУ Національної поліції в Миколаївській області розслідується кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами», санкція якої передбачає покарання у вигляді штрафу від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Триває досудове слідство, встановлюються причини та обставини дорожньо-транспортної пригоди, призначено проведення відповідних експертиз.

Поліцейські встановлюють очевидців вказаної ДТП.

Шановні громадяни! Якщо ви стали свідками скоєння вказаного злочину, або володієте інформацією, яка може стати корисною у розслідуванні, зверніться до Первомайського відділу поліції за адресою: м.Первомайськ, вул.Грушевського, 29, або за телефонами (05161)7-52-02, 102.

Первомайський відділ поліції ГУНП Миколаївської області