Підприємці Миколаївщини і Житомирщини зберуться, щоби обговорити перспективи соціального підприємництва

ГО «Житомирська Асоціація науковців та бізнес-консультантів»  20 – 23 жовтня 2017 року реалізує у м.Миколаїв заходи за проектом «Містки соціального підприємництва: Житомирщина – Миколаївщина», партнером якого виступає  БО «Ми поруч» (м.Миколаїв). Мета проекту – налагодження стійкої міжрегіональної співпраці представників громад Миколаївщини та Житомирщини  в напрямку розвитку соціального підприємництва на регіональних рівнях. Інформація про проект міститься на сайті "Громадський простір".
Дедлайн реєстрації: 17 жовтня 2017 р.

До участі у відкритих заходах проекту запрошується молодь, а також підприємці, ветерани АТО, внутрішньо переміщені особи, особи з обмеженими фізичними можливостями, представники місцевих ОГС та органів місцевого самоврядування Миколаївщини. Можлива участь також представників інших областей України. Кількість учасників обмежена. При відборі учасників переваги будуть надаватись внутрішньо переміщеним особам, ветеранам АТО та особам з обмеженими фізичними можливостями.

Розклад відкритих заходів за проектом:

21 жовтня 2017р.:
11.00 – 16.00 Тренінг «Соціальне підприємництво як механізм розвитку місцевих громад: практичні аспекти» для 25 представників місцевих спільнот Миколаївщини. У програмі тренінгу будуть розглянуті питання щодо сутності, значення, існуючого зарубіжного і вітчизняного досвіду та механізмів реалізації соціального підприємництва в Україні.
16.30 – 18.00 Післятренінгова екскурсія до соціального підприємства «Студія «Pan Chocolatier»  для учасників тренінгу та зацікавлених осіб Миколаївщини.

22 жовтня 2017р.:
11.00 – 18.00 Тренінг «Бізнес-моделювання діяльності соціального підприємства» для 25 представників місцевих спільнот Миколаївщини.У програмі тренінгу будуть розглянуті питання щодо пошуку та критеріїв вибору бізнес-ідеї,  практичних аспектів бізнес-планування та  побудови моделі соціального підприємства.

23 жовтня 2017р.:
10.30 – 12.30 Післятренінгові консультації експерта-тренера з питань розробки індивідуальних бізнес-планів ідей соціальних підприємств для учасників тренінгу.
13.00 – 15.00 Воркшоп «Шляхи розвитку соціального підприємництва Миколаївщини: формування міжсекторальної та міжрегіональної співпраці» для 20 представників місцевих спільнот Миколаївщини.


Обовязкова попередня реєстрація для участі у відкритих заходах до 17 жовтня 2017 року за посиланнями: