«Миколаївоблтеплоенерго» пропонує абонентам-боржникам укласти договір реструктуризації

ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» пропонує абонентам, які не мають можливості оплатити борг з послуг опалення в повному обсязі, укласти Договір Реструктуризації. Про це йдеться у повдомленні, поширеному підприємством. По-перше, це дозволить не доводити справу до суду або арешту та реалізації майна боржника виконавчою службою, та по-друге, такий Договір дозволяє споживачу оформити державну субсидію.

Договір Реструктуризації - це фактично зміна умов розрахунків за послуги теплопостачання, коли боржнику пропонується зручна розстрочка виплати боргу. Для укладання договору реструктуризації необхідно: паспорт, ідентифікаційний код, 10% оплати від суми боргу та оплата судових витрат (як що є рішення суду щодо стягнення боргу).

Звертаємо Вашу увагу, що в залежності від рівня доходів, споживачі мають право оформити субсидію або розстрочку оплати послуг. Оформлення розстрочки на опалення дозволяє громадянам користуватися централізованим опаленням в зимовий час, а платити рівними частинами протягом року: 50% - в опалювальний період (наприклад, з жовтня по квітень) і 50% - міжопалювальний (з травня по вересень) згідно Постанови КМУ №630 «Про затвердження Правил Надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води». Для цього необхідно звернутись до нашого підприємства з письмовою заявою або написати заяву у відділі збуту енергії по роботі з фізичними особами.

Також нагадуємо нашим абонентам, яким надавалась субсидія у минулому опалювальному періоді, згідно Постанови КМУ № 300 від 26.04.2017р. якщо абонент має прострочену заборгованість понад два місяці субсидія не призначається, поки він не сплатить всю заборгованість або не укладе договір реструктуризації.

Для укладання договорів реструктуризації ми Вас чекаємо за адресами:
- для абонентів Інгульського, Заводського, Центрального районів:

- Пр. Центральний 141-Б, каб. № 11,
Часи прийому: вівторок – п’ятниця з 08.00 до 17.00 год. та субота з 08.00 до 12.00 год.

- вул. Ген. Свиридова 40/1, 4 поверх.
Часи прийому: понеділок – п’ятниця з 08.00 до 17.00 год.

- для абонентів Корабельного району – в приміщенні ЖЕКу №20 Корабельного району за адресою: вул. Рибна, 1-б, каб.№8
Часи прийому: вівторок, четвер з 08.00 до 17.00 год. та субота з 08.00 до 12.00 год.

Довідкова 46-51-30, 67-03-98