У Миколаєві відбувся турнір з тактико-спеціальної підготовки

12 листопада у Миколаївському парку Перемоги відбувся перший Турнір з тактико-спеціальної підготовки на Кубок ТСО України Миколаївської області. Перший етап кубку передбачав змагання юнацьких команд. У турнірі взяли участь 5 команд. 2 з них підготовлені інструкторами ТСОУ з тактико-спеціальної підготовки Юрієм Діденком та Русланом Насировим. Ще 2 команди підготували мужні козаки Миколаївщини. Учасник АТО, славетний кіборг, який виховує школярів у Миколаївській ЗОШ № 6, представив свою команду. Про це повідомила Миколаївська обласна організація ТСО України.

Учасників Турніру привітали голова ГО "Миколаївська ОО ТСО України" Юрій Шутяк та представник Волонтерського центру "Перевізник" Сергій Протченко.

Перед початком змагань було проведено інструктаж з техніки безпеки. "Юний спецназівець", вихованець ТСОУ Ростислав Діденко показав учасникам змагань, які саме вправи зі зброєю чекають на них. Змаганнями передбачена стрільба з пневматичної зброї - пістолета на автомата з різних положень, та швидкісна стрільба.
Головний суддя змагань Юрій Діденко розповів про основні етапи Турніру та нагадав за які попушення нараховуються штрафні бали.

Після цього відбулося жеребкування команд. І, власне, розпочалися змагання. На кожному етапі чергував окремий суддя, який слідкував за точністю виконання вправ та влучними попаданнями у мішені.

На одній із ділянок змагального майданчика були поставлені розтяжки. Вболівальникам було добре чути навчальні вибухи й зрозуміло, хто із учасників змагань порушив правила.

Дуже сподобався всім учасникам етап змагань, коли вони швидко заскакували на борт грузового авто й на ходу стріляли з автомата по мішенях.