СБУ запрошує на військову службу в органи безпеки

У зв’язку з необхідністю прийняття на військову службу в органи безпеки, зокрема до слідчого відділу Управління СБ України в Миколаївській області, спеціалістів в галузі юриспруденції, Управлінням для проведення відповідних співбесід запрошуються особи, які мають базову вищу або вищу юридичну освіту, а також бажання та можливість подальшого проходження військової служби в органах Служби безпеки України.

При цьому, необхідно враховувати такі властивості, якими мають володіти можливі кандидати на службу в органи безпеки, як професійність, порядність, патріотизм, відповідальність, працьовитість, наполегливість, стійкість до фізично-моральних навантажень, бажання служити українському народу та суспільству тощо, а також обов’язковість попереднього проходження такими особами строкової, контрактної служби чи служби за мобілізацією                    в Збройних силах України, або наявність в них відповідної освіти за військовими спеціальностями, в тому числі - закінчення кафедри військової підготовки офіцерів запасу Збройних сил України.

Особам, які бажають проходити військову службу на посадах слідчих органів безпеки та відповідають при цьому зазначеним вище критеріям, з метою проведення подальших співбесід необхідно звертатись до слідчого відділу або відділу кадрового забезпечення Управління СБ України                            в Миколаївській області, розташованого за адресою: м. Миколаїв, вул. Спаська, 40.

Додаткову інформацію можна отримати, звернувшись за телефонами:

  • (0512) 490-406 - слідчий відділ;

  • (0512) 490-501 - відділ кадрового забезпечення;

  • (0512) 370-070 - чергова служба.