У Миколаєві відбувся пленум обласної ради ветеранів України

У четвер, 14 грудня, відбувся пленум Миколаївської обласної організації ветеранів України. Учасники заходу підбили підсумки своєї роботи за 2017 рік та визначили основні напрямки діяльності на майбутнє.

Як зазначив голова Миколаївської  обласної організації ветеранів України Микола Поротніков, організація ветеранів продовжує свою активну діяльність у питаннях захисту прав ветеранів та їх підтримки. Так, робота ведеться у воєнно-патріотичному вихованні молоді, проведенні волонтерської діяльності, організації виїзних семінарів та зустрічей у різних районах області тощо. Окрему подяку за підтримку ветеранів Микола Поротніков висловив голові Миколаївської облдержадміністрації Олексію Савченку. 

В.о. директора департаменту соціального захисту облдержадміністрації Любов Бєлкіна звернула увагу, що за виконанням комплексної програми «Турбота» щорічно виділяються кошти на підтримку ветеранів. Зокрема, на такі заходи як допомога учасникам бойових дій, які брали участь у Другій Світовій війні. Вона зазначила, що з кожним роком розмір допомоги збільшується, а з минулого року одноразова допомога стала постійною щомісячною.

Учасники пленуму отримали відзнаки та грамоти від облдержадміністрації, організації ветеранів України і обласної організації ветеранів.