Олексій Савченко з робочим візитом відвідав Снігурівську ЦРЛ

У вівторок, 12 грудня, голова Миколаївської обласної державної адміністрації Олексій Савченко відвідав з робочим візитом Снігурівську центральну районну лікарню. Очільник області оглянув нову котельню на альтернативному паливі – пелетах, повідомляє прес-служба ОДА.

Голова ОДА зазначив, що встановлення даної котельні дозволить лікарні заощаджувати на опаленні близько 500 тисяч гривень бюджетних коштів.

Водночас, Олексій Савченко наголосив, що на території лікарні існують певні проблеми з безперешкодним доступом до лікарняних послуг для людей з інвалідністю.

«На жаль, є такі ділянки, якими людина на візку проїхати не зможе… Я звернув увагу на необхідність облаштування пандусів, лавок біля корпусів лікарні, адже перш за все – пацієнти та їх близькі мають бачити, що ми піклуємось про них. Що вони нам не байдужі. Люди мають отримати гідні умови і безперешкодний доступ до лікарні. Дав відповідні доручення, сподіваюсь на якомога швидше їх виконання, - прокоментував Олексій Савченко. – Зараз у лікарні чудовий дружній коллектив, працюють відповідальні професіонали, - я впевнений, що вони швидко усунуть всі проблеми».

Зазначимо, що станом на грудень 2017 року в лікарні розгорнуто 131 цілодобове ліжко: хірургічне відділення ( хірургічні і травматологічні ліжка) – 25; терапевтичне відділення ( терапевтичні і неврологічні ліжка) – 43; інфекційне відділення – 14; дитяче відділення – 19; центр акушерства і гінекології – 30. В поліклінічному відділенні ведеться прийом по 12 лікарських спеціальностях.