Миколаївські правоохоронці затримали зловмисників одразу після скоєння пограбування

11 березня близько першої години ночі до Центрального відділу поліції ГУНП в Миколаївській області звернулась місцева мешканка з повідомленням про те, що стала жертвою злочину.

Заявниця розповіла, що поверталася додому, коли зненацька ззаду до неї підбігли двоє невідомих чоловіків та вирвали з її рук сумку. Здобиччю грабіжників стали гаманець з 1000 гривень та мобільний телефон.

Отримавши опис зовнішності зловмисників, неподалік від місяця скоєння злочину наряд патрульних поліцейських помітив схожих за орієнтуванням чоловіків. У раніше судимих за майнові злочини місцевих мешканців 23-х та 28-ми років правоохоронці вилучили відібране у потерпілої майно та повернули власниці.

Слідчими розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст. 186 «Грабіж», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Молодики затримані в порядку ст. 208 КПК України. За узгодженням із прокуратурою обом зловмисникам повідомлено про підозру, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Триває слідство.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області