Протягом тижня на «гарячу лінію» Олексія Савченка надійшло 232 звернення

За тиждень з 12 до 18 березня на «гарячу лінію» голови Миколаївської обласної державної адміністрації Олексія Савченка надійшло 232 звернення від жителів області.

З них - 150 дзвінків від жителів Миколаєва, 19 – з міст обласного підпорядкування та 63 від жителів районів Миколаївщини.

14 звернень було оперативно вирішено, за 63 надано консультації та 155 взято на контроль облдержадміністрації.

Впродовж тижня громадян найбільше хвилювали питання комунального господарства – 31% звернень, соціального захисту – 16% та транспорту і зв’язку – 11%. Крім цього, жителі області зверталися з питаннями щодо законності та охорони правопорядку -9%, діяльності органів влади – 6%, охорони здоров’я – 5%, праці та заробітної плати – 3%, житлової політики – 3%. Найменший відсоток звернень становлять дзвінки щодо освіти і науки – 2%, фінансової політики – 2%, захист прав інвесторів – 1%.  Інші питання склали 12% від загальної кількості дзвінків.

Лідерами за зверненнями на «гарячу лінію» Олексія Савченка серед районів області впродовж минулого тижня стали жителі Снігурівського (16%), Новоодеського (13%), Миколаївського (10%), Веселинівського (8%) та Новобузького районів (8%).