Миколаївців запрошують озеленити Корабельний район у рамках арт-марафону «Посади дерево»

Сектор культури Вітовської райдержадміністрації та Вітовський районний організаційно-методичний центр запрошують небайдужих миколаївців прийняти участь у арт-марафоні добрих справ «Посади дерево» та допомогти у прибиранні та озелененні Корабельного району міста. Захід відбудеться з 15 по 30 березня.

«На території Вітовського району зароджується нова традиція: зустрічати весну акціями по благоустрою свого населеного пункту, учасники яких мають облаштували квітники та газони, висадили декоративні дерева,створити дитячі майданчики, прибрали територію від гілок і торішнього листя, тим самим внести свій вклад в розвиток екології регіону», - повідомляють організатори акції.

Організатори пропонують долучитися до гарної і такої необхідної справи, і привернути увагу до даної соціокультурної акції дітей, підлітків та молодь.

Городян, котрі бажають приняти участь в озелененні району просять по можлиовості придбати за власний рахунок дерева або інші зелені насадження та зробити таким чином подарунок місту.

Детальная інформація за телефоном: 099 350 4222