В Миколаєві запрошують на майстер-класи по виготовленню повітряних зміїв

В межах Всеукраїнського фестивалю STEM-освіти у Миколаєві долучено педагогів науково-технічної творчості з напрямку виготовлення повітряних зміїв. ГО «Соціальна справедливість «Совість» та участники "Tryhutty International Kite Festival" проведуть майстер-класи з виготовлення повітряних зміїв.. Як дорослі так і діти отримають знання основ конструювання та спробують запустити в небо власноруч створені іграшки.
21-го квітня м.Миколаїв, у Музеї суднобудування та флоту по  вул.Адміральска,4 упродовж дня об 10-00, 12-00, 14-00 та 16-00 будуть створені окремі команди.

Участь у майстер-класі безкоштовна для усіх бажаючих. Кількість місць обмежена, тому бажано зареєструватися у зручний для Вас час.
Форма реєстрації тут https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeaulKApVczi9xLRP_t88s7g9kdSjbFdBf4U0sv3H69DeWqlg/viewform чи по номеру тел. +38 063 651 2395
Культивування у свідомості людей принципів мирного життя на планеті, сімейних цінностей, толерантності, дружелюбності, згуртованості навколо спільної ідеї - це запорука розвитку громадського суспільства та зростання успішних поколінь.