«Постійне удосконалення державної молодіжної політики є одним із пріоритетів влади», - Олексій Савченко

Голова Миколаївської облдержадміністрації Олексій Савченко, напередодні Дня молоді, провів зустріч з спеціалістами сфери молодіжної політики, які працюють у об’єднаних територіальних громадах, райдержадміністраціях, міських, сільських, селищних радах, громадських організаціях Миколаївської області.

У зустрічі також взяли участь заступник голови ОДА Євген Шевченко та в.о. начальника управління молоді та спорту ОДА Віктор Гінкул.

Під час спілкування, голова області зазначив, що постійне удосконалення державної молодіжної політики є одним із пріоритетів влади та Президента України Петра Порошенко.

«Саме ви комунікуєте з активною молоддю, впроваджуєте у себе на місцях державні програми з підтримки молоді, допомагаєте визначати сучасні напрямки і завдання в молодіжній політиці, напрацьовуєте нові ідеї та проекти для підтримки молодіжних ініціатив», - підкреслив Олексій Савченко звертаючись до присутніх.

Наразі в області діє чимало проектів для молоді, ініційованих Миколаївською облдержадміністрацією,  Міністерством освіти і науки, Міністерством молоді та спорту України.

«Особлива увага повинна приділятися належній освіті, забезпеченню молоді роботою та житлом і наданням належного соціального захисту», - заявив голова ОДА.

В якості прикладу ініціативи та підтримки молоді Миколаївською облдержадміністрацією Олексій Савченко згадав про початок функціонування унікального проекту під назвою «RInnoHUB». Цей проект об’єднав винахідників, вчених, підприємців, творчих особистостей, активних громадян, студентів, аспірантів. За словами голови Миколаївської ОДА, «RInnoHUB» - це унікальний майданчик для розвитку кожного, для виявлення та реалізації потужного людського потенціалу Миколаївщини.

«Друзі, всі ми формуємо в нашої молоді інше сприйняття світу і того, що відбувається навколо нас, готуємо їх до викликів сучасності. Допомагаємо творити майбутнє нашої нації – сильної і непереможної. Вірте в себе і в нашу молодь – всім сил та натхнення!», -  наостанок закликав присутніх Олексій Савченко.