В ОДА відбулося установче засідання обласного штабу з підготовки до наступного опалювального сезону

У четвер, 25 квітня, під керівництвом заступника голови Миколаївської обласної державної адміністрації Валентина Гайдаржи проведено установче засідання обласного штабу з підготовки до наступного опалювального сезону 2019-2020 років.

Присутніх представників органів місцевого самоврядування, міст обласного значення та райдержадміністрацій поінформовано про окремі показники проходження минулорічного опалювального сезону.

До відома присутніх доведено, що Розпорядженням голови облдержадміністрації від 17.04.2019 р. №126-р визначені заходи і завдання з підготовки до опалювального сезону.

Звернуто увагу на необхідність розробки і видачі місцевих розпоряджень і актів органів місцевого самоврядування з визначенням конкретних  завдань по підготовці до майбутнього опалювального періоду.

Зазначено, що питання знаходиться на контролі як в Мінрегіоні, так і облдержадміністрації, двічі на місяць здійснюватиметься перевірка звітних даних органів місцевого самоврядування, міст обласного значення та РДА.

Крім цього, відслідковуватимуться темпи підготовки об’єктів теплопостачання і теплоспоживання до наступного опалювального сезону.