Evidence

Прокуратура вимагає повернути державі землі лісового фонду вартістю 88 млн грн

Today 17:38
Баштанська окружна прокуратура Миколаївської області до Господарського суду Миколаївської області подала 2 позови в інтересах держави в особі Миколаївської облдержадміністрації до ГУ Держгеокадастру в області щодо усунення перешкод у користуванні землями державного лісового фонду шляхом визнання незаконними і скасування наказів, скасування державної реєстрації 2 земельних ділянок вартістю понад 88 млн грн.

У Миколаївському районі запрацювала ще одна поліцейська станція

Today 16:05
27 березня у селищі Радісний сад розпочала свою роботу поліцейська станція. Разом із нею до виконання службових повноважень приступив і поліцейський офіцер громади Олександр Найдич. Відтепер шериф 24/7 надаватиме поліцейські послуги п’ятитисячній громаді.

У Снігурівці місцевий мешканець отримав травми, намагаючись розібрати вибухонебезпечний предмет

Today 15:40
Сьогодні вдень, 28 березня, у м. Снігурівка чоловік, 1974 р.н. отримав мінно-вибухову травму, множинні поранення кінцівок та ампутацію кількох пальців на руках. Про це повідомляє ГУ ДСНС області.

У Миколаєві водій Daewoo збив жінку на пішохідному переході

Today 12:00
Вчора, 27 березня, приблизно 09:30, неподалік будинку 189 по пр. Богоявленському у Миколаєві сталась дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля Daewoo Nexia, під керуванням 55-річного водія, та пішохода, яка перетинала проїзну частину по нерегульованому пішохідному переходу.

Миколаївські гвардійці відзначили 10-ту річницю з Дня створення Національної гвардії України

Yesterday 13:40
Військовослужбовці 19-го Миколаївського полку охорони громадського порядку Національної гвардії України приймали вітання з нагоди 10-ї річниці заснування Національної гвардії України.

Безбар’єрний доступ людей з інвалідністю до отримання посвідчення водія: у Миколаєві пройшов захід

Yesterday 13:15
Сервісні центри МВС Миколаївщини брали участь у робочій зустрічі «ГОВОРИМО БЕЗ БАР’ЄРІВ: як і де людині з інвалідністю отримати посвідчення водія», що проходила в Чорноморському національному університеті імені Петра Могили. Головна тема зустрічі – створення безбар’єрного доступу людей з інвалідністю до отримання посвідчення водія на право керування транспортними засобами, в рамках реалізації ініціативи «Безбар’єрність» першої леді України, Олени Зеленської.

1000 гривень на покупки у супермаркеті: поліцейські інформують населення про нову шахрайську схему

Yesterday 11:48
Через соцмережі та популярні месенджери, у тому числі, використовуючи невеликі групові чати, де нібито не мало б бути зайвих осіб чи незнайомців, зловмисники розповсюджують фейкові повідомлення про можливість отримати 1000 гривень на банківську картку від імені популярної мережі супермаркетів.

У Миколаєві патрульний допоміг матері знайти хлопчика, що загубився

Yesterday 11:27
Учора, 26 березня, близько 9-ї години, інспектор роти ТОР Владислав Кулішенко повертався додому після зміни, коли до нього підбігла стурбована дівчина. Вона повідомила, що її шестирічний син загубився та попросила допомоги в його пошуках. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції області.

Pages