У Миколаєві продемонструють фільми з фестивалю «Українське дитяче кіно»

Кожну суботу, з 7 до 14 грудня, у 15.00, у Центральній бібліотеці ім.М.Л. Кропивницького демонструватиме два фільми з фестивалю «Українське дитяче кіно». Про це повідомляється на офіційній сторінці бібліотеки у facebook.

Фестиваль проводиться задля популяризації національних фільмів серед дітей та підлітків, його орієнтовано на широку глядацьку аудиторію.

Програма:

ІВАН СИЛА ( 2013 рік, режисер - Віктор Андрієнко).

Фільм «Іван Сила» оповідає незвичайну історію життя Івана Фірцака, який народився в червні 1899 року в селі Білки Іршавського району на Закарпатті. У 18 років він став артистом чехословацького цирку і побував у 64 країнах світу, дивуючи всіх своїми перемогами. Чемпіон Чехословаччини з важкої атлетики та боротьби, чемпіон Європи з культуризму, за неймовірну силу він отримав прізвисько Іван Сила – Кротон.

МИКИТА КОЖУМ'ЯКА / THE DRAGON SPELL (2016 рік, режисер - Манук Депоян).

Маленький Микита, син відомого богатиря Кожум'яки, вирішив, що теж може перемогти дракона, як це колись зробив його батько. Попри його заборони Микита знаходить спосіб вплутатися в пригоди, і тепер тільки від його хоробрості залежить, чи здолає він величезного дракона і чи потрапить з чарівного світу назад додому.