«Миколаївоблтеплоенерго» інформує про етапність відключення котелень у зв’язку з завершенням опалювального сезону

Директор ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» Микола Логвінов поінформував про етапність відключення котелень підприємства у зв’язку з завершенням опалювального сезону 2019-2020 рр.

«Не пізніше, ніж у 5-денний термін, після прийнятого виконкомом Миколаївської міської ради рішення про закінчення опалювального сезону, підприємством будуть відключені котельні. Із 104 котелень підприємства роботу продовжать 3 на подачу пару – Корабелів, 14 (Лікарня швидкої медичної допомоги), вул. 2-га Екіпажна, 5А (пологовий будинок №1), вул. Космонавтів, 43 (Миколаївський обласний центр лікування інфекційних хвороб»), усі інші будуть зупинені до п’ятниці, 10 квітня, включно», - відзначив Микола Логвінов.

Директор ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» також наголосив, що опалювальний сезон 2019-2020 рр. пройшов у штатному режимі. За окреслений період була одна аварійна ситуація на вул. Передовій, яку вдалося оперативно вирішити. Окремо акцентовано, що працівниками підприємства вдалося швидко ліквідувати наслідки негоди, яка вирувала у Миколаєві наприкінці лютого. Зруйновані поваленими деревами теплотраси було максимально швидко відновлено та подано теплопостачання споживачам.

Крім того, Микола Логвінов додав, що готуючись до цього опалювального сезону було побудовано близько 4-х кілометрів нових теплотрас, прокладено більше 5-ти кілометрів нових труб та заізольовано близько 20 км тепломереж.

«Як тільки ми зупиняємо процес подачі тепла – одразу розпочинаємо підготовку до наступного опалювального сезону. Підприємство працюватиме в стандартному режимі, виконуючи поставлені завдання», - резюмував директор ОКП «Миколаївоблтеплоенерго».