Щодня «Миколаївкомунтранс» вивозить близько 180 тонн твердих побутових відходів

«Миколаївкомунтранс» обслуговує територію Інгульського та Заводського районів міста Миколаєва. Щодня це комунальне підприємство вивозить близько 180 тонн твердих побутових відходів.

 До вивезення сміття щодня залучено 25 водіїв та 9 вантажників.

«Водії і вантажники нашого підприємства вивозять тверді побутові відходи сім днів на тиждень, за будь-яких погодних умов. «Миколаївкомунтранс» має дванадцятигодинний режим робочого часу», - пояснює директор КП Андрій Вецало.

Як розповів Андрій Вецало, щодня підприємство обслуговує 1300 контейнерів. Це близько 180 тонн побутових відходів.

У своєму автопарку «Миколаївкомунтранс» має 14 сміттєвозів. Серед них три одиниці техніки підприємство придбало за власний рахунок. Ще один сучасний сміттєвоз КП отримало на баланс від Департаменту житлово-комунального господарства.

«Цей сміттєвоз, окрім обслуговування євроконтейнерів для збору ТПВ, має спеціальну установку для обслуговування контейнерних систем напівзаглибленого типу. Наразі ми обслуговуємо 7 таких контейнерів. Усі вони розташовані у Заводському районі».     

Також Андрій Вецало розповів, що підприємство капітально відремонтувало і фактично надало друге життя ще двом одиницям техніки.  

Як відомо, крім надання послуг у сфері вивезення твердих побутових відходів, підприємство є виконавцем послуг із захоронення  твердих побутових відходів та має в своєму користуванні Полігон ТПВ, який розташований у селі Весняне.