Студенти УАЛ щедрували у Миколаївській ОДА

У четвер, 13 січня, студенти Української академії лідерства завітали до Миколаївської облдержадміністрації, щоб поділитися світлою новиною Різдва, щедрувати та привітати працівників зі святами.

Так, студенти УАЛ заспівали різдвяні пісні та показали власну виставу.

У свою чергу, голова Миколаївської облдержадміністрації Віталій Кім привітав молодь й побажав здоров’я, неймовірних емоцій та успіху в нових починаннях.

Також очільник області поспілкувалися зі студентами УАЛ, відповів на питання, розповів про себе та про плани роботи ОДА.

Додамо, що Українська академія лідерства – це десятимісячна програма особистісного та суспільного розвитку. Це неформальна освіта для студентів віком від 16 до 20 років.

Українська Академія Лідерства в Миколаєві стартувала у вересні 2016 року та стала першою на півдні України.

Студенти Академії представляють 15 областей України. Навчальний процес передбачає особистісний та суспільний розвиток студентів завдяки заняттям зі спорту, лекціям з найкращими викладачами країни та командній роботі у волонтерських проєктах.

Суспільні активності Академії зорієнтовані допомогти об’єднати жителів міста навколо ініціатив орієнтованих на швидкі зміни в соціальній та фізичній інфраструктурі міста.