Ювенальні поліцейські доставили гуманітарну допомогу сім’ям із дітьми та маленьким пацієнтам лікарні Миколаєва

З перших днів війни миколаївські правоохоронці  надають допомогу соціально незахищеним громадянам, вимушеним переселенцям, дітям та медичним закладам. Допомагають гуманітарним вантажем ювенальні поліцейські Чернівецької області разом із волонтерами спілки Agen,amis d'Ukraine/Українці в Ажені.

13 травня співробітники ювенальної превенції ГУНП в Миколаївській області передали дитяче харчування, засоби догляду та гігієни як для діток, так і для матусь, а також інші необхідні речі медичному закладу, у якому лікують маленьких пацієнтів обласного центру, та сім’ям що потребують допомоги, якими опікується громадська організація «Світанок Мрій».

Пріоритетом для поліцейських залишається допомога мешканцям міста та районних громад  сім'ям, що опинилися у складних життєвих обставинах, тому докладають максимум зусиль, аби охопити увагою та підтримати всіх.

- Поліцейська допомога це – неоціненний внесок у  справу миру і добра, що дарує радість життя, надію та наближає нашу Перемогу. Вдячні за допомогу та чуйність волонтерам і колегам з Чернівців, – зазначив начальник ювенальної превенції Сергій Демідов.