У Коблівській громаді запрацювала поліцейська станція

У рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» до виконання службових обов’язків із забезпечення безпеки та порядку приступив поліцейський офіцер Віктор Антоненко, який обслуговуватиме територію Рибаківського, Тузлівського та Новофедорівського старостинських округів із населенням близько 4000 громадян.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Сьогодні, 17 травня, спільними зусиллями громади та правоохоронців відкрито сучасну поліцейську станцію у Рибаківці, яка надає поліцейські послуги.

 - Дякую голові територіальної громади, депутатському корпусу і усім місцевим жителям, які підтримали безпекову ініціативу. Поліцейські і надалі працюватимуть задля громадян, будуть підтримувати, захищати і допомагати долати труднощі, тільки тепер у безпосередній близькості і контакті, адже мешкатимуть там, де працюють. Я впевнений, що разом у нас все вийде, - зазначив начальник обласного главку полковник поліції Сергей Шайхет.

Для надання якнайшвидшої допомоги мешканцям сіл поліцейський офіцер громади отримав ключі від службового автомобіля Nissan Qashqai, придбаного за рахунок субвенції, виділеної громадою, у рамках виконання меморандуму про співпрацю та партнерство між поліцією та громадою. Кросовер укомплектований усім необхідним.

За розбудову безпекового середовища Сергій Шайхет вручив сертифікат голові Коблівської територіальної громади Володимиру Паничу.

Контакти поліцейського офіцера громади: с. Рибаківка, вул. Поштова, 7 тел. 0733334248 Віктор Антоненко.