У Миколаєві внаслідок удару окупантів по житловому будинку загинув волонтер «Червоного хреста»

Внаслідок ракетної атаки окупантів на багатоповерхівку у Миколаєві загинув волонтер «Червоного хреста».

Про це повідомив Аркадій Дабагян.

«Сьогодні рівно о 00:00 дістали Валіка з-під запалів. Він пішов. Пішов у Світ, де світло його душі возз'єдналося зі світлом Творця і знову стало єдиним. Він пішов разом з мамою, татом і кількома сусідами, що миттєво загинули від вибуху ракети, що потрапила до їхнього дому. Його знайшли останнім. Я забрав тіло Валіка і віз його нічним містом у повній темряві, яку порушувало лише світло проблискового маяка. Ми їхали повільно, удвох, бо ніби ні мені, ні йому вже не було куди поспішати, і це було саме так. Він їхав у машині організації, волонтерної якої був, а не в якомусь іншому автомобілі, і для мене була велика честь зробити це для всього Товариша. Я знаю, що він вартий світла і Він точно там, де світло», - іде мова у повідомленні.

Нагадаємо, що вранці 29 червня на Миколаїв знову була здійснена ракетна атака. За попередніми даними по місту вдарило 8 ракет російських окупантів.

Одна з ракет прямим влученням потрапила у житловий п’ятиповерховий будинок приблизно о 6:25 ранку в одному з районів міста. В цей час більшість мешканців будинку ще спали