Миколаївські криміналісти та вибухотехніки провели тренінг для колег-поліцейських

Криміналісти слідчого управління спільно зі співробітниками вибухотехнічної служби обласного главку поліції провели заняття зі спеціалістами-криміналістами слідчих відділень територіальних поліцейських підрозділів за темою «Особливості огляду місця події в умовах воєнного часу».

Вибухотехніки навчали криміналістів алгоритму дотримання обов’язкових та чітких заходів безпеки з вибухонебезпечними предметами, виявленими під час проведення огляду місця події за фактами ракетно-бомбових та артилерійських обстрілів з боку військових рф.

Фахівці вибухотехнічного підрозділу продемонстрували найбільш поширені вибухонебезпечні предмети, які залишаються на місці обстрілу.

Окрім цього поліцейські детально розповіли про технічні характеристики та вибухову потужність боєприпасів та інших небезпечних предметів, які несуть загрозу життю і здоров'ю громадян.

Спеціалісти-криміналісти, своєю чергою, нагадали колегам порядок дій під час проведення слідчих дій, звернути увагу на особливості фотофіксації виявлених предметів.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області