Як оплатити інтернет від провайдера Digicom?

Digicom

Діджиком – один з найбільших провайдерів Херсонської та Миколаївської областей. Бездротові технології дозволяють провести інтернет навіть у найвіддаленіші місця. Сигнал передається радіоканалами. Для споживачів є декілька тарифів на вибір з оптимальним поєднанням ціни та якості. Будь-який з них можна сплатити готівкою в терміналі або банківською карткою онлайн.

Оплата через термінал

Це швидкий спосіб заплатити готівкою, не витрачаючи час на черги в касі. Зробити платіж на користь Digicom можна через iBox. Для цього знайдіть логотип провайдера у розділі «Інтернет, ТБ та телефонія», введіть номер особового рахунку і завантажте гривні у приймач купюр. 

Розташовані такі апарати у магазинах, торгових центрах та інших людних місцях. Знайти найближчий до вас кіоск самообслуговування зручно на сайті iBox: натисніть вкладку «Термінали», де використайте карту чи подивіться список з адресами.

Як й інший метод, оплата в кіосках самообслуговування має свої недоліки:

  • Решта готівкою не видається.
  • Апарати приймають не всі купюри.
  • Іноді збирається черга.

Як оплатити Діджиком онлайн?

За наявності картки зручно погасити рахунки в інтернеті. Для цього можна скористатися застосунком/сайтом банку, який випустив вашу картку, або платіжним сервісом. 

На сайті iPay.ua платіжні реквізити провайдера вводити не потрібно. Вони підтягуються автоматично. На сторінці оплати https://www.ipay.ua/ua/bills/oplata-digicom-online послідовно вбийте всю необхідну інформацію:

  1. Особовий рахунок та суму.
  2. Напишіть дані картки або сплатіть за допомогою Apple Pay/Google Pay.
  3. Зробіть підтвердження та збережіть чек.

У більшості випадків гроші зарахуються майже миттєво.

Як зробити оплату за реквізитами?

Не на всіх ресурсах платіжні дані Діджиком занесені до бази. Це означає, що вам необхідно заповнити не тільки номер договору, а й повні реквізити підприємства:

Р/р UA363052990000026006031102208,
АТ КБ «ПриватБанк»,
МФО 305299,
код ЄДРПОУ 32391576.

Щоб гроші точно поступили на ваш баланс, важливо правильно вказати призначення платежу. В цій графі напишіть свій особовий рахунок Digicom та період, за який вносите кошти. 

Якщо ви сплачуєте через ПриватБанк, знайдіть провайдера за реквізитами та напишіть свій рахунок Діджиком. Система підтягне всі дані автоматично. Вам залишиться тільки ввести суму та оплатити.

Як провести оплату на тимчасово окупованих територіях?

Сплатити за інтернет на тимчасово окупованій території можна тільки онлайн. Використовуйте будь-який спосіб, запропонований вище, й ті самі реквізити. Так гроші точно потраплять за призначенням, а у вас збережеться квитанція, яка підтверджує переказ. 

Оператор також передбачив варіант онлайн-зв’язку на випадок виникнення запитань, пов’язаних з роботою інтернету, платежами. Написати можна в Telegram +380-95-880-22-28.