За добу на території Миколаївської області зареєстровано 4 пожежі

Повідомлення про пожежу житлового будинку по вул. Богдана Хмельницького в с. Берізка Кривоозерської територіальної громади Первомайського району надійшло на лінію 101 об 11:22.

На місце направлено черговий караул 13 державної пожежно-рятувальної частини. Вогнеборці ліквідували пожежу о 12:10 на площі 20 кв. м, будинок від повного знищення врятовано. 

О 14:54 рятувальників сповістили про загоряння в підвалі не експлуатованої будівлі по вул. Маяковського м. Вознесенськ. Черговий караул 12 ДПРЧ ліквідував пожежу о 15:15 на площі 10 кв. м.

О 19:54 на пункт зв'язку 3 ДПРЧ надійшло повідомлення про займання в квартирі п'ятиповерхового житлового будинку по вул. Чкалова м. Миколаєва. На місце направлено пожежно-рятувальні відділення підрозділу та чергову зміну оперативно-координаційного центру. По прибуттю встановлено, що загорівся диван у двокімнатній квартирі. Завдяки своєчасно вжитим заходам вдалося не допустити збільшення масштабів горіння, о 20:30 пожежу ліквідовано на площі 15 кв. м. 

В трьох епізодах причини виникнення пожеж встановлюються.

Ще одна пожежа, яка сталася через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей, сталася по вул. Троїцькій м. Миколаєва. Загорівся приватний двоповерховий житловий будинок.

На місці працювали відділення 2, 3, 4 ДПРЧ, чергова зміна ОКЦ. Силами вогнеборців пожежу ліквідовано о 00:31 на площі 200 кв. м.

За інформацією ГУ ДСНС України у Миколаївській області.