Миколаївська область відправила черговий гуманітарний конвой для Херсонщини

Миколаївська область відправила черговий гуманітарний конвой з допомогою для сусідньої Херсонщини. Про це повідомляє Гуманітарний штаб при Миколаївській ОВА.

Разом з Миколаївська обласна організація Товариства Червоного Хреста України та іншими організаціями і установами, Гуманітарний штаб підготував вантаж з найнеобхіднішими речами.

Ми відправили 13 тонн продуктів харчування, 18 тонн води, 20 тонн ОСБ-плит та інших будматеріалів, пледи, ковдри та канцтовари. А спеціалісти Головне управління ДСНС України у Миколаївській області розгорнули в селищі Пункт Незламності, обладнаний генератором та терміналом Starlink. Дякуємо всім організаціям за підтримку: World Food ProgrammeUNHCR Ukraine - Aгентство ООН у справах біженців в УкраїніУправління ООН з координації гуманітарних справ / OCHA UkraineUNICEF Ukraine, IOM UkraineБО "БФ"Допомога.АЕТ"Freunde helfen KonvoiRound Table MoldovaAmbasada Ucrainei în Republica Moldova/Посольство України в МолдовіУкраїнська Спілка Ганновер Ukrainischer Verein in Niedersachsen e. V.Опілля", - іде мова у повідомленні.

Цього разу вантажівки подолали непростий шлях до Великої Олександрівки. Це селище, що розташоване неподалік від Миколаївської області, ще в березні було окуповано російською армією і за 7 місяців зазнало значних пошкоджень і пограбувань. Є вулиці, на яких не залишилось жодного непошкодженого будинку.