«Центр підтримки бізнесу» передав до лікарні Снігурівки фільтри для очищення води

Доступ до питної води досі одна з нагальних проблем Миколаївщини. Вбачаючи це, гуманітарний штаб «Центру підтримки бізнесу», разом з міжнародною організацією Save the Children in Ukraine , продовжує передавали до визволених громад Миколаївщини сучасні фільтри для очищення води.

Про це повідомляється на сторінці установи.

Нещодавно, під час гуманітарної місії до звільненої від окупантів Снігурівки, волонтери передали декілька таких фільтрів до центральної лікарні – медики-герої зараз дуже потребують підтримки.

«Я дуже вдячний нашим партнерам за вагому допомогу Україні, та зокрема Миколаївщині, у цей важкий час. Ми чекаємо на додаткову партію фільтрів для води від Save the Children, адже на них є великий попит у громадах. Україна повертає свої території, мешканців поступово приїжджають до своїх домівок – життя налагоджується, а ми – волонтери, мусимо забезпечити українцям комфорт», - підкреслив голова гуманітарного штабу Артем Ващиленко.

Нагадаємо, що раніше такі фільтри вже отримали Галицинівська, Шевченківська, Первомайська, Березнегуватська, Високопільська громади.