Керівник «Миколаївоблтеплоенерго» привітав працівників з професійним святом

17 березня, напередодні Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, керівництво та профком ОКП "Миколаївоблтеплоенерго" привітали фахівців підприємства з професійним святом, що відзначається щорічно у третю неділю березня.

Директор ОКП "Миколаївоблтеплоенерго" Микола Логвінов висловив слова вдячності кожному, хто щодня виконує покладені зобов'язання із забезпечення теплом містян, незважаючи на війну та небезпеку.

"Я завжди кажу, що наші люди - найкращі, наш колектив найкращий. Разом з вами ми проходимо через всі труднощі та перепони. На початку війни багато кому з вас довелося опанувати зовсім інші вміння - облаштовувати блок-пости, окопи, варити їжаки, габіони, працювати під обстрілами та в період повітряних тривог. Ми пережили це. І переживемо всі негаразди, та впевнений, що скоро відзначатимемо Перемогу. Зі святом вас", - зазначив Микола Логвінов.

Голова профкому підприємства Володимир Березницький також звернувся з привітальним словом до очільників служб та теплових районів, побажавши професійних успіхів та наснаги у роботі.

"Ми цінуємо кожного нашого спеціаліста, і сьогодні, напередодні свята, хочемо подякувати усім за старанну й кропітку щоденну працю, часом нелегку, але необхідну для життя Миколаєва. Ви забезпечуєте теплом будинки містян, а часом зігріваєте й їхні серця. Цьогоріч, певно, кожен громадянин зрозумів наскільки важливою є робота комунальників, бо слова вдячності звучать звідусіль, особливо від споживачів", - зауважив Володимир Березницький.

Грамоти та подяки за ефективну та якісну роботу передані до усіх підрозділів ОКП "Миколаївоблтеплоенерго".