Найсильніша людина світу Василь Вірастюк пообіцяв привезти до Миколаєва масштабний «Муромець Фест»

Найсильніша людина світу Василь Вірастюк пообіцяв привезти до Миколаєва масштабний «Муромець Фест»

У четвер, 7 лютого, до Миколаєва завітали відомі в Україні стронгмени Василь Вірастюк та Сергій Конюшок, а також організатор Юлія Курохтіна, які пообіцяли в середині березня провести тут тематичний фестиваль «Муромець фест». Про це повідомляє кореспондент СВІДОК.info.

Організатори розповіли, що Миколаїв стане лише другим містом України після Києва, в якому планується провести такий захід. Головною родзинкою фестивалю має стати спроба встанновлення рекорду України, коли четверо спортсменів намагатимуться тягнути 8 фур вагою кожна 8 тон. Крім того, на заході буде присутній багаторазовий рекордсмен України Олег Тягнизуб, який своєю щелепою тягне багатотонні вантажівки та кораблі.

Але на встановленні рекорду веселощі обіцяють не завершувати, тому що планується ціла концертно-розважальна програма, ведучим якої стане український шоумен Андрій Джеджула. Він зі свого боку пообіцяв власноруч вирізати бензопилою назву фестивалю, що вже викликає цікавість. Також не залишать поза увагою і молодших жителів міста, розважати яких буде казкар Сашко Лірник.

Усе це планують організувати 16 березня, з одинадцятої дня до самої ночі. На Соборній площі міста встановлять велику сцену, на якій, як обіцяють організатори, «запалять» відомі на всю Україну хед-лайнери. Проте хто саме буде запалювати, вони поки не відповіли, запевнивши, що має лишатися інтрига.

Також на заході буде і частинка миколаївської ідентичності, зокрема обіцяють організувати загін кіммерійців, які розважатимуть публіку. На кінець Олег Конюшок зізнався, що на 2020 рік вони планують ще масштабніші гуляння, і навіть пообіцяли привезти сюди головного воїна Миколаївщини — Конана Варвара в обличчі самого Арнольда Шварценеггера.