Юна співачка з Миколаєва стала лауреатом ІІ ступеня всеукраїнського проєкту "Золотий голос України"

Юна співачка з Миколаєва стала лауреатом ІІ ступеня всеукраїнського проєкту "Золотий голос України"

7 грудня у Херсонському обласному палаці молоді відбулися фінали творчих проектів «Золотий голос України», «Найкращий хореографічний колектив України», «Найяскравіші таланти України» у рамках проекту «Херсонщина фестивальна і туристична запрошує».

Яскраве дійство, що зібрало чимало учасників та глядачів, проходило за ініціативи ТОВ «УкрФест», Фестивального центру «BORZENKO records», кіностудії «BORZENKO FILM», відеостудії «КАДР», під егідою  Мінмолодьспорту та Міносвіти України, за підтримки департаменту освіти, науки та молоді Херсонської ОДА, управління молоді та спорту Херсонської міськради, Херсонського обласного палацу молоді та студентів, філії ПАТ «НСТУ Херсонська регіональна дирекція “Скіфія”», радіо «Таврія».

Миколаївський міський палац культури «Корабельний» представила Ксенія Єременко, солістка студії естрадного вокалу «Звезда» (керівник Світлана Овсяннікова), переможиця Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Миколаїв об’єднує таланти», що відбувся навесні цього року в стінах палацу культури «Корабельний». Тоді дівчинка вразила журі своїми вокальними здібностями і отримала запрошення від організаторів на участь у фінальному шоу.

Цього разу Ксенія вразила журі своїми вміннями. Вона стала лауреатом ІІ ступеня, продемонструвавши високу майстерність та неабиякий артистизм.

Вітаємо Ксенію Єременко із вдалим виступом, а також дякуємо керівнику С. М. Овсянніковій за високий професіоналізм та активну роботу у вихованні справжніх талантів.